Dreams
Drömmer jag eller? Nyp mig nu så jag vaknar ifall det inte är sant.... Det är sant! JAG KOMMER BLOGGA PÅ MODETTE! Måste bara nypa mig en gång till!
 
Hej alla peppade männskor som läser detta. Är inte ni lika hype som mig? Tais Rose heter jag och det ska bli så otroligt roligt att få dela med mig av min vardag och jobb. Jag är ju en person som drömmer stora drömmar för mitt liv och det kommer ni nog märka väldigt fort. Min man och jag brukar oftast skratta över hur otroligt olika vi är. Jag är den som sprutar ideer som en galning och han är den som drar mig ner till jorden på ett positiv sätt.  
 
Som jag har längtat efter att få berätta att jag kommer börja blogga här på modette.se men har behövs hålla tyst om det ett bra tag nu. Men nu äntligen kan jag dela det!  
 
Allt började med att jag råka hamna på Modettes instagram och i just rätt tid då de sökte efter nya bloggar. Gissa om jag var glad. Skickade iväg ett mail med titeln dröm stort och vips så fick jag tillbaka ett svar om redaktören ville träffa mig. Ni kan ju tänka er hur glad jag blev. Så här är vi idag..... Jag hoppas att jag kommer kunna inspirera er till att också våga drömma stora drömmar! 
 
VARNING ni kommer se mycket inredning! Tänke bjusa på lite bilder på en styling som jag stylat!! 
 
Välkomna må jag säga!