Semestern är slut
Vänner!
 
Semestern är slut och ni har säkert märkt har jag inte uppdaterar så mycket och allt för jag behövt en lite paus för att komma med ny inspiration. Jag har under 2 veckor varit i två länder. En resa till italien och en till norge. Amazing är ordet för resorna, trots matförgiftningen i Italien blää. Första veckan åka vi till Como vilket är en sjö i italien, fantastika berg, vackra byggnader och framför allt fick jag och min man vila. Vi strosade runt i den lilla staden menaggio, satte oss på ett fik och drack kaffe eller jag drack kaffe, simon åt glass mesta delen av resan. 
 
Resan efter blev lite mer hektisk och kanske för att vi planerade lite dåligt men också för att vi hade lite tid. 
Efter att landat i sverige från Italien tog vi bilen dagen efter för att bila ner till Norge för en mer äventylig resa. 11 timmars bilresande och vi satte upp tältet för camping innan vi begav oss på en hike med 13 kilo backpack. Det jobbigaste jag gjort på länge men helt klart värt det. Har ni någongång chansen så gör det. Ni kommer bli helt amazed av utsikten, det är så otroligt mäktigt något man inte riktigt kan fånga på bild. 
 
Nog om resan och tillbaka till verkligheten som betyder jobb, mindre sömn men också nya mål. Största tanke kraften går dock åt valet för min del. Är det samma för er? Känner ni er säkra på ert val? Är ni pålästa? Det är trots allt stora beslut som ska tas nu. Jag vill i allafall göra rätt beslut så jag har faktiskt suttit idag och både läst på om partierna och kollat på debatten. Det är väldigt spännande kan man ju säga!. 
 
Nu ska jag ta ett bad och ladda inför morgon dagen! 
 
Kram på er